Manuela Mureșan, USR București, intervenție nervoasă la Antena 3. Oana Zamfir: Nu țipați la mine!

foto Antena 3
foto Antena 3

Manuela Mureșan, consilier USR în Primăria Municipiului București, a intervenit țipând la Antena 3, unde a reacționat la o înregistrare din Primăria Capitalei. 

Manuela Mureșan a intervenit nervoasă la Antena 3 și i-a spus jurnalistei Oana Zamfir, pe un ton ridicat: ”Dacă m-ați sunat, să mă lăsați să vorbesc.” 

”Și eu vă rog să nu țipați la mine, pentru că eu n-am țipat la dvs” a punctat Oana Zamfir. 

Totul a pornit de la o înregistrare a unei ședințe pe Zoom, în care Manuela Mureşan, președinta Comisiei de cultură din CGMB, spune ”Cum mecanismul obligatoriu trebuie pus, am zis hai să încercăm să fentăm, să nu punem proiectul ăsta”, ”Riscăm la un moment dat să intrăm în conflict de interese sau, Doamne fereşte, eu cum sunt şi consilier general, trafic de influenţă.”

Vezi aici afirmațiile complete și video: Cum împarte USR banii de la Capitală. ”Fentarea dezbaterii publice" şi "trafic de influenţă". Miza: 60.000.000 de lei. Înregistrare VIDEO

Manuela Mureșan afirmă că a înregistrat respectiva discuție, la fel cum înregistrează toate discuțiile, iar situația nu ar fi stat așa cum a arătat, dar și că este de părere că nu suntem în anii `50 ca să-și dovedească nevinovăția. 

”Există o singură înregistrare. Înainte să faceți publică această făcătură, trebuia să mă sunați să mă întrebați care este punctul meu de vedere” a continuat consiliera Mureșan pe același ton ridicat. ”Înregistrarea o au și colegii de la PSD sau de la PNL, din Comisia de Cultură, care sunt în acel grup de dezbatere cu artiști independenți, în care, împreună, căutăm soluții. A fost o idee, un mecanism de finanțare multianuală a proiectelor pentru artiștii independenți. Le-am explicat că-n administrația publică locală nu se pot face proiecte multianuale și ce presupune un asemenea proiect, ei au înțeles și au renunțat” a continuat Manuela Mureșan. 

Adrian Ursu: ”Nu mai fiți atât de agresivă”

”Bun, haideți să înțelegem și noi la ce vă refereați în acel dialog când ați folosit verbul ”a fenta”?” a intervenit Adrian Ursu. ”Exact ce v-am spus” a răspuns consiliera USR. ”Păi nu ne-ați spus” i-a replicat Adrian Ursu. ”Că asta înseamnă că fentezi ceva” a continuat Manuela Mureșan. ”Presupunând că am vrut să fac ceea ce insinuați...” a continuat reprezentanta USR. ”Dar nu insinuăm nimic, nu mai fiți atât de agresivă, când puteți fi explicativă” i-a atras atenția Adrian Ursu. 

Manuela Mureșan a argumentat că nu poate fi explicativă când e pusă la zid, fiind deja a patra oară, după ”regizorul Frunză, fostul viceprimar Bădulescu și o doamnă”. După ce Oana Zamfir a atenționat-o că, în acest sens, mai bine ar explica în momentul în care i se dă ocazia, consiliera USR a venit cu o nouă reacție aprinsă: ”Nu, nu, nu, nu așa dai ocazie”. ”Bun, pierdem vremea” a constatat Adrian Ursu. 

Replicile au continuat, fără a se ajunge la o concluzie sau explicație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel