Manuela Hărăbor - Viorica Dăncilă, ce i-a spus la Guvern

Manuela Hărăbor a fost, în ultimele zile, ținta protestatarilor #rezist. Vina ei, în mare parte, nu a fost că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, ci că e ”prietena lui Firea”, la rândul ei, primarul general al Capitalei, atacată în ultima săptămână. 

În 25 martie, Manuela Hărăbor a fost invitata Danei Chera, la Antena 3. 

”Nu mă deranjează nimic, știi cum e: nu pot ei bârfi cât pot eu îndura și cât pot eu zâmbi pe baza a ceea ce se scrie sau pe seama a ceea ce se scrie. Am o vârstă, o experiență la care nu mă mai lovește decât o atingere de înger, o piedică pusă poate de Dumnezeu să mă opresc puțin din goana nebună, în rest nu mă mai oprește nimic și nu mă mai fac să sufăr niște vorbe goale spuse câteodată.” a spus Manuela Hărăbor, la Antena 3, în emisiunea din 25 martie 2018. 

Aceasta a mărturisit că i-a spus Vioricăi Dăncilă că folosirea cuvântului ”autist” nu este o jignire pentru ea, ci cei 27 de ani în statul român ”ne-a uitat, ne-a pus într-un con de umbră și nu i-a păsat de noi, mamele de copii cu autiști și de copii în sine. În rest, zică-se ce s-o vrea”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel