Manual școlar alternativ. Radu Tudor a răbufnit: Să le fie rușine!

Radu Tudor și-a exprimat indignarea cu privire la un manual alternativ de Limba și Literatura Română. Ce a descoperit este halucinant.

Radu Tudor a criticat dur, vineri seară, în emisiunea Punctul de Întâlnire, autorii unui manual de Limba și Literatura Română din clasele primare, dar mai ales pe cei care au permis ca acesta să se tipărească. 

"Să vorbești copiilor despre magnetism, despre tot felul de elucubrații de genul ăsta care nu sunt dovedite științific în manualul de Limba și Literatura Română, când noi la școală am învățat de Alexandri, de Coșbuc, de Eminescu, când pentru noi, din manualul de Limba Română aducea niște repere cu care am rămas toată viața. Și tu să introduci teorii halucinante, tot felul de scenarite, deci pur și simplu, prostești copilul. După manualul ăsta care a apărut astăzi pe piață, în clas a IV-a, copilul ăla este pur și simplu terminat dacă învață așa ceva în școlile din România. Și cei care permit ca în educația românescă permit să circule astfel de manuale, ar trebui să le fie rușine, din punctul meu de vedere", a declarat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel