Manual de clasa I, respins din cauza primei pagini

Un manual dedicat elevilor de clasa întâi nu a fost acceptat la licitația organizată de Ministerul Educației, motivul fiind prima pagină a cărții.

În pofida asigurărilor date de Ministerul Educației, la elevii de clasa întâi nu au ajuns nici manualele digitale, dar nici cele vechi, ei fiind nevoiți să învaţe şi acum din fişele făcute de învăţători şi din caietele auxiliare cumpărate de părinţi, scrie Digi 24. N-au ajuns la ei nici manualele digitale, dar nici cele vechi, în ciuda asigurărilor date de Ministerul Educaţiei.

După reevaluarea licitației pentru noile manuale făcute de Ministerul Educațieie, Abecedarul este singurul manual pentru care a fost depusă o contestaţie, deși cele mai multe edituri nu și-au permis să facă contestații, din cauza costurilor.

Manual respins pentru că a tipărit doar trei strofe din Imnul României

Ana Munteanu, reprezentatul unei edituri, a declarat pentru „Cuget Liber" că a pierdut licitația pentru că ar fi publicat doar trei strofe din Imnul României, în loc de patru. 

„Noi am pierdut licitaţia pentru că pe prima pagină a manualului Comunicare în limba română, clasa I, am publicat trei strofe din Imnul României, în loc de patru, dar astfel am fi depăşit prevederea ca textul să nu depăşească la această vârstă limita maximă de 90 de cuvinte. Am investit o groază de bani în grafica viitoarelor manuale", a mai declarat reprezentantul editurii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel