Manny Pacquiao, dat în judecată după meciul cu Floyd Mayweather! Care este motivul

Doi americani au inițiat, marți, acțiuni în justiție împotriva pugilistului Manny Pacquiao. Aceștia îi solicită filipinezului daune de milioane de dolari, pentru că a ascuns o accidentare la umăr înainte de "meciul secolelor", din Las Vegas, împotriva americanului Floyd Mayweather.

Plângerea, depusă la tribunalul din Las Vegas (Nevada), îl vizează pe Manny Pacquiao, managerul său Michael Koncz, firma de promovare Top Rank și conducătorii săi, Bob Arum și Todd duBoef, informează Agerpres.

Acuzații erau la curent cu faptul "că Pacquiao era serios accidentat și suferea de ruptură la un umăr", au afirmat reclamanții Stephane Vanel și Rami Rahbaran, potrivit informațiilor din documentele tribunalului disponibile pe internet.

Vezi și: Ce audiențe a făcut ”meciul secolelor” pe cele două televiziuni

"În plus, acuzații erau conștienți că această accidentare ar putea afecta clar performanța", au continuat reclamanții, care au precizat că "nici publicul, nici comisia pentru sportivi din Nevada nu au fost informați în legătură cu această accidentare". De asemenea, cei doi susțin că Manny Pacquiao și anturajul său au încălcat o lege a statului Nevada.

"Pac-Man", rănit la umărul drept în timpul pregătirilor, a dezvăluit că durerile au revenit în timpul rundei a 3-a a confruntării cu Mayweather, iar acum este nevoit să se supună unei intervenții chirugicale care îl va ține departe de ringul de box între 9 și 12 luni, transmite presa americană.

Manny Pacquiao a pierdut la puncte ”meciul secolelor” cu Floyd Mayweather.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel