Măniuțiu: Atunci când a pedalat alături de noi, Iohannis a semnat-o

Adrian Măniuțiu, jurnalist Antena 3, se desparte de bicicleta pe care a pedalat pentru Invictus 2016. 

"Aceasta e bicicleta pe care eu am pedalat în acest sezon şi pe care am strâns vreo 1.500 de KM în campania pentru Invictus Romania. E un 29'er de la CrossBike, un #CrossXtreme29XL, pus la dispoziţie de Radu Boteanu de la Click4Sport.

Atunci când a pedalat alături de noi, Preşedintele Klaus Iohannis a şi semnat-o. Acum intră în revizie generală (nu că ar fi nevoie, dar aşa e frumos înainte de a trece la un nou proprietar), iar pe 9 noiembrie, la Gala Invictus de la Cercul Militar Naţional, va fi licitată pentru acelaşi scop nobil: trimiterea echipei Invictus Romania la Invictus Games Toronto 2017. S-a comportat exemplar şi sunt sigur că-l va încânta şi pe viitorul fericit posesor, cel care pe 9.11 va oferi cel mai mare preţ în licitaţie.

[citeste si]

Voi reveni cu detalii legate de licitaţie, dar vă pot spune că în afară de bicicletă se vor licita şi alte 11 obiecte donate de mari sportivi şi campioni ai României. Banii din licitaţie se vor adăuga celorlalte sume donate.
Foarte important acum e să daţi sfoară-n ţară că:

VINDEM KILOMETRI, CU 25 DE EURO FIECARE! So, please share this info! Doritorii pot să mă contacteze la [email protected] sau aici pe FB, prin mesaj privat sau comentariu la postare", a transmis Adrian Măniuțiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel