Manifestaţie publică ţărănească pentru promovarea drepturilor ţăranilor, luni, la Palatul Parlamentului

Asociaţia Eco Ruralis şi Confederaţia Europeană Ţărănească Via Campesina va organiza luni e o manifestaţie publică pentru promovarea drepturilor ţăranilor şi a agriculturii la scară mică, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului, în faţa Camerei Deputaţilor - Alveolă Parc Izvor.

La acest eveniment vor participa şi asociaţii ale societăţii civile naţionale şi europene, dar şi consumatori. Manifestaţia va avea loc în timpul Reuniunii informale a miniştrilor europeni ai agriculturii de la Palatul Parlamentului, desfăşurată cu ocazia Preşedinţiei României a Consiliului UE, ce se va desfăşura între 2 - 4 iunie 2019.

Ţărani din România şi din alte ţări europene vor lua pe rând cuvântul şi îşi vor exprima în stradă poziţia şi opiniile faţă de politicile publice europene, precum şi pentru promovarea agriculturii la scară mică şi a agriculturii familiale, drept model ideal de agricultură în România şi în Europa. Recent, drepturile ţăranilor au fost recunoscute şi reglementate prin adoptarea la New York, a Declaraţiei Naţiunilor Unite a Drepturilor ţăranilor şi ale altor persoane care lucrează în mediul rural.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel