Manechin spânzurat în Mangalia, răfuială mafiotă? Membrul unei grupări, ucis luni. Poliția a intervenit cu grenade lacrimogene

Manechin spânzurat Mangalia
Manechin spânzurat Mangalia

Imagine șocantă în Mangalia: un corp atârna spânzurat de un pod. S-a dovedit a fi un manechin îmbrăcat în salopetă albastră. Dar ce om ar face un asemenea gest? 

Imaginea macabră vine la câteva zile după o bătaie între două tabere din Mangalia, în urma căreia un bărbat a murit.

Luni, a fost o altercație în Mangalia, între două grupări. Mai mulți bărbați au intrat într-o curte din Mangalia, unde, unul dintre bărbați a luat o armă de vânătoare și a tras. Două persoane au fost rănite, una grav, având o rană în abdomen. 

Sursele locale au spus că e un scandal iscat între două tabere. Un grup de bărbați intrând peste un bărbat de 42 de ani, în locuință, care a luat arma de vânătoare și s-a apărat. Un bărbat a fost rănit la picior, altul a fost împușcat în abdomen, a transmis atunci poliția locală. Bărbatul împușcat în abdomen, în vârstă de 44 de ani, a murit, după ce a făcut stop cardiac. Poliția care a ajuns la fața locului a dat cu o grenadă cu gaze lacrimogene, din cauza unui bărbat agresiv, care nu permitea desfășurarea anchetei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel