Mandatul lui Mircea Diaconu nu poate fi anulat

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mandatul lui Mircea Diaconu nu poate fi anulat. Este răspunsul Comisiei Juridice a Parlamentului European la solicitarea Agenţiei Naţionale de Integritate.

Dan Șova, la DNA. Este URMĂRIT PENAL

Membrii comisiei juridice au explicat că, din moment ce nu există o sentinţă definitivă pe incompatibilitatea în acest caz, mandatul lui Mircea Diaconu este valid.

Mai mult, din moment ce Autoritatea Electorală Permanentă a validat mandatul actorului, atunci nu se mai poate face nimic, se arată în comunicatul Comisiei Juridice a Parlamentului European.

Agenţia Naţională de Integritate a cerut retragerea mandatului de europarlamentar câştigat de Mircea Diaconu cu 6,81% din voturile românilor, după ce fostul senator a fost declarat incompatibil de Curtea Supremă.

Ce spune Mircea Diaconu

"Ar trebui să cheme în judecată și alegătorii, nu doar pe mine. Oamenii, înainte să voteze, au strâns semnături pentru mine. Oricum se spunea de atunci că cine îl ajută pe Mircea Diaconu, care este un infractor, se află sub incidență penală. (...) Totul este o erată. Trăim niște vremuri care ar trebui să fie caracterizate printr-un singur cuvânt: ERATĂ. ", a spus Mircea Diaconu la Antena 3.

"Cei din comisia juridică au spus că este fără precedent ce mi s-a întâmplat mie cu ANI. M-am obișnuit cu comportamentul ANI, dar sper ca totul să fie până într-o zi", a mai zis actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel