Mandate de arestare preventivă pentru traficanţii de droguri din Satu Mare

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Procurorii DIICOT au emis mandate de arestare preventivă pentru traficanții de droguri din Satu Mare. 

Cei doi traficanţi de droguri prinşi de către procurorii DIICOT în urma unor percheziţii au primit, marţi, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, scrie Agerpres. 

Potrivit portalului instanţelor de judecată, judecătorii de la Tribunalul Satu Mare au admis propunerile procurorilor DICOT şi au emis mandate de arestare, unul dintre ei având antecedente.

Percheziții domiciliare

Procurorii au efectuat 12 percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Satu Mare şi Carei, vizând gruparea specializată în trafic de droguri de risc şi trafic de substanţe psihoactive.

"În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanţă purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinţi şi 35 de telefoane mobile. La sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 7 persoane, în vederea audierii. Faţă de două dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", precizează un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al poliţiştilor criminalişti şi al luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Satu Mare, precum şi al jandarmilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel