Mandat CIA pentru sticluțe cu "sporul casei", făcute de un român

Un severinean s-a trezit cu poliția la ușă cu mandat CIA din cauza pasiunii sale. 

Vasile Popescu realizează sticluțe ornamentale, cunoscute sub numele de "sporul casei". Acesta a povestit la Antena 3, prin telefon, cum pasiunea sa a pus în alertă autoritățile americane. 

"Totul a plecat de la o doamna din Severin care are o fată căsătorită în SUA. Aceasta a dorit să ducă acolo ceva cu specific românesc. A zis să-i pregătesc două sticluțe. Când s-a întors, a spus că au fost frumoase, dar i-au creat numai probleme. Autoritățile americane când au văzut semințele, li s-au părut suspecte, au desfăcut sticluțele și au făcut analize la fiecare soi de semințe în parte", a explicat severineanul.

Vasile Popescu a relatat în continuare și cum s-a trezit cu poliția la ușă din cauza hobby-ului său. 

"Au venit și niște civili acasă să mă întrebe ce semințe folosesc. S-au recomandat frumos, erau foarte înalți și foarte bine făcuți. Au spus că sunt de la poliție. Eu m-am speriat atât de tare, mi-am zis: «Doamne, ce am făcut atât de rău, încât să mă pomenesc cu oamenii ăștia la ușă!».

Îi interesa strict ce semințe folosesc eu la aceste sticle ornamentale. Au văzut despre ce este vorba, că nu folosesc ceva interzis. Mi-au spus că au mandate de la CIA. Mi le-au și arătat. Sincer, vă spun că nici nu am putut să citesc despre ce e vorba, că era scris și în engleză acolo. Când am văzut că este vorba de poliție, le-am spus că nu folosesc niciun produs interzis, ci doar produse de la noi. Nu mi-au făcut nimic", a conchis Vasile Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel