Mandachi și "România vrea autostrăzi”. BOMBĂ despre Guvern. Cristoiu: ĂSTA a fost testul! Nu-mi imaginam niciodată

Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres
Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre campania "România vrea autostrăzi". Acesta susţine că, în opinia sa, totul a fost, de fapt, un plan pus la cale pentru căderea Guvernului. 

"Lucrul care m-a neliniştit foarte tare este prostia aia cu autostrada. După părerea mea, cineva a făcut un test şi testul a ieşit perfect. Domnul Gâdea, aia este o prostie. (...) Nu-mi imaginam niciodată că această chestie va deveni naţională. A fost o maşinărie de lucru. Şiţi cum mi-am dat seama? De la ziarele care au sprijinit. Sunt toate ale SRI-ului. 

De regulă, faci o asemenea mişcare când vrei să faci ceva concret. Este un test la rece. Faptul că s-a făcut fără emoţie, la rece, a fost un test perfect, un test să vadă cât de uşor de manipulat este poporul ăsta. Au testat întreruperea lucrului ca să cadă Guvernul", a spus Ion Cristoiu la Antena 3. 

Un metru de autostradă

"România vrea autostrăzi #şîeu" este o campanie iniţiată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi. Prin mobilizarea unei echipe de 17 oameni, Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi. Ulterior, omul de afaceri a anunţat că, pe 15 martie, începând cu ora 15,00, va întrerupe activitatea timp de 15 minute în întregul lanţ de restaurante pe care îl deţine, în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, lucru care s-a și întâmplat. Totodată, el i-a provocat şi pe alţi oameni de afaceri din ţară să-i urmeze exemplul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel