Comisie. Georgescu, informații despre petreceri cu oameni din SRI

Preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri seară, după audierea timp de aproape cinci ore a fostului şef al ANI Horia Georgescu, că acesta din urmă a relatat despre zile onomastice la care au participat persoane din conducerea SRI şi oameni politici.

"Ne-a relatat despre o zi onomastică a domniei sale, la care au participat persoane din conducerea SRI şi persoane politice, despre zile de naştere ale şefului SRI, la vremea respectivă, şi prim-adjunctului la vremea respectivă, care se ţineau la K2 şi la care participau diferite persoane din zona politică, din zona instituţiilor de forţă. A enumerat toate instituţiile de forţă. Sunt o parte din persoanele politice de la PSD, PDL, PNL şi tot ce înseamnă zona de forţă din Ministerul Justiţiei şi instituţiile de forţă ale statului', a afirmat Manda.

Întrebat dacă la aceste întâlniri a participat şi Laura Codruţa Kovesi, Manda a spus: "Dacă aş confirma sau infirma vreunul dintre nume, ar trebui să fac la fel cu toate numele. S-a vorbit de instituţii de forţă, de informaţii, conducerea acestor instituţii, inclusiv Ministerul Justiţiei, zona de parchete, zona de instanţe, nu pot da nume".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel