Manda desfiinţează predicţiile lui Cîţu: O utopie! Au îngropat economia

Claudiu Manda
Claudiu Manda

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda critică măsurile economice ale Guvernului PNL. 

"Revenirea-n 'V' a lui Cîțu este o utopie. Cîţu şi guvernul PNL au îngropat economia. Mai mult, nu vor să dubleze alocațiile, dar îî îndatorează pe copiii de astăzi pentru 3 generații. Realitatea economică este cu totul diferită de cea pe care o prezintă Cîţu şi Orban. Zilnic, alte și alte companii anunță concedieri colective. Numai pentru următoarele două luni autoritățile vorbesc de aproximativ 4.000 de oameni care își vor pierde locurile de muncă.

Sunt angajați din toate industriile. Specialiștii în resurse umane spun că până, la finalul anului, aproape 20% din totalul angajaților din România vor avea de suferit. De la începutul anului și până acum, peste un milion de români au rămas fără slujbe, iar angajatorii au fost nevoiți fie să își reducă, fie să își oprească activitatea. Și lucrurile nu par să revină la normal.

Statisticile europene demonstrează că ministrul Finanţelor minte de fiecare dată când vorbeşte despre performanţele economiei în guvernarea PNL:

- În realitate România are a treia cea mai mare cădere a producției industriale din Europa aici, si al treilea cel mai mare deficit guvernamental.

- Guvernul PNL a dus deficitul la 7,2% din PIB, față de 3,5% din PIB în trimestrul patru din 2019", a scris Claudiu Manda pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel