Manda: Dacă credeți că ne-am întâlnit să-l convingem pe Ciolacu, FALS! Nu plecam de la Craiova pentru asta

Claudiu Manda FOTO AGERPRES
Claudiu Manda FOTO AGERPRES

Claudiu Manda a făcut noi declarații despre Victor Ponta.

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a spus că Victor Ponta „minte cum bea apă", referindu-se la informațiile potrivit cărora el și Mihai Tudose nu l-ar fi lăsat pe Marcel Ciolacu să participe, duminică, la Convenția Pro România.

Total fals! Mie mi se pare că Ponta minte cum bea apă. Noi am avut o întâlnire la ora 10.00, o parte din colegi. Am discutat despre strategia de campanie cu un consultant care trebuia să plece la un moment dat. Dacă credeți că ne-am întâlnit la 10.00 să-l convingem pe domnul Ciolacu să nu se ducă la ședința domnului Ponta... este absolut fals! Nu plecam de la Craiova pentru chestia asta”, a spus Claudiu Manda, duminică după-amiază, într-o intervenție telefonică Antena 3.

„Nu a fost astăzi momentul să discutăm despre o eventuală alianță. Ne facem și noi calcule", a mai spus Claudiu Manda.

Amintim că Marcel Ciolacu a venit cu întârziere la Convenția Națională Pro România, spunând că a fost într-o discuție cu colegii săi și cu un consultant. Președintele interimar al PSD a făcut un îndemn surprinzător membrilor Pro România. Liderul PSD a făcut apel la o vorbă a mamei sale și a spus: „Hai, treceți odată acasă". Ciolacu a fost huiduit când a spus că Mihai Tudose a fost un premier bun.

VEZI ȘI: Cine a venit la Convenţia Naţională Pro România. "Mă bat cu toată lumea la televizor / Închei cu o mărturisire"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel