'Mâncătorul de femei', arestat pentru 30 de zile

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Vasile Lavric, în vârstă de 62 de ani, supranumit și "mâncătorul de femei" este suspect de comiterea a patru crime. Acesta este bănuit că a omorât toate femeile cu care a trăit în concubinaj. Poliţiştii l-au reținut vineri în Rădăuți și l-au adus în București pentru audieri. În urmă cercetărilor, au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cazul este şocant și durează de mai bine de 20 de ani, dar până în acest moment, anchetatorii nu au adunat suficiente probe, astfel încât bărbatul să fie trimis după gratii.

Patru femei au dispărut, cu două fusese căsătorit, iar alte două erau surorile primei concubine. Bărbatul nu recunoaşte aceste crime, spunând că el nu este în stare să atingă o femeie cu nici măcar un deget. Actuala concubină, cu care are doi copii, i-a fost alături în trecut, când era acuzat de celelalte 3 crime, spunând că nu este vinovat.

"Parchetul General de aici din Bucureşti a luat acest dosar, se lucrează la foc continuu, şi acum misiunea procurorilor este una cât se poate de grea, pentru că trebuie să probeze, nu una, ci patru crime, transmite Antena 3.

Bărbatul a fost adus la audieri abia după 20 ani de la misterioasele dispariţii pentru că anchetatorii au descoperit în curtea lui şi a părinţilor săi mai multe oseminte umane care se credeau a fi ale celor trei surori dispărute.

Acesta a fost găsit vinovat doar pentru tentativă de omor, iar judecătorii au considerat că bărbatul, numit şi "Mâncătorul de femei", nu e un pericol public şi l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

La cinci ani după tentativa de omor, soţia acestuia a fost dată dispărută. Anchetatorii l-au acuzat că ar fi ucis-o pe femeie, dar şi pe cele două surori ale acesteia şi ar fi ascuns cadavrele. În lipsa probelor, acele dosare au fost închise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel