Urmărește emisiunea live


Managerului general al firmei Arctic, Murat Büyükerk, în vizită la CJ Dâmbovița

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, am primit vizita managerului general al firmei Arctic, Murat Büyükerk, precizează președintele CJ, Corneliu Ștefan.

"Discuțiile cu echipa celui mai mare angajator privat din județul nostru s-au axat pe viitoarele colaborări în domenii-cheie cum ar fi: educație și formare de forță de muncă specializată (inginerie, contabilitate, management, muncitori, tehnicieni), sănătate, mediu înconjurător.

Am identificat mai multe oportunităţi de dezvoltare a unor proiecte-pilot, acestea urmând să se concretizeze prin demararea unui parteneriat care să răspundă nevoilor Arctic, dar și cetățenilor acestui județ.

De asemenea, am profitat de acest prilej pentru a asigura întregul staff Arctic de toată susținere mea în proiectele de dezvoltare durabilă a economiei judeţului nostru", precizează Corneliu Ștefan.

Prima ședință a Colegiului prefectural, condusă de noua echipă de la vârful instituției

Am profitat de acest moment pentru a transmite celor prezenți că, în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, le voi fi un partener de încredere în derularea tuturor proiectelor care privesc dezvoltarea județului nostru.

Pe această cale, am solicitat directorilor serviciilor publice deconcentrate să trateze cu toată atenția solicitările venite din partea administrațiilor publice dâmbovițene. Este nevoie de soluționarea cu celeritate a documentelor necesare implementării de investiții cu diverse surse de finanțare, astfel încât acestea să nu se blocheze în mod nejustificat.

Sunt convins că doar împreună putem face față provocărilor din această perioadă, fie că vorbim de sănătate sau ne referim la aspectele de natură socio-economice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel