Managerul Tarom acuză presiunile din partea lui Dinu Pascariu

Christian Heinzmann
Christian Heinzmann

 La Tarom  mocnește un nou scandal. Belgianul  Christian Heinzmann, managerul companiei Tarom, spune că a fost forțat de Dinu Pascariu să ia o decizie referitoare la scurtarea mandatului de la patru ani, la un an, potrivit HotNews.

 Christian Heinzmann, CEO-ul Tarom, îl acuză pe Dan Pascariu, șeful Consiliului de Administrație al companiei, că l-a forțat să accepte reducerea mandatului dinn fruntea companiei sub amenințarea demiterii. Heinzmann a spus că vineri, 21 iunie, a semnat o anexa la contractul prin care mandatul său se reduce de la patru ani la doar un an, făcând ca șefia sa la TAROM să se încheie practic în luna noiembrie.

Ce a declarat Christian Heinzmann

-Nu am avut altă alegere. Am fost, de fapt, forțat să iau această decizie de către domnul Pascariu, șeful Consiliului de Administrație.

- Am discutat cu domnul Pascariu. Nu am avut altă alegere. Mi-a dat un termen limită: să semnez înainte de ședința CA de vineri, altfel vor exista consecințe serioase - demiterea mea imediată.

- Presiunile asupra mea din partea domnului Pascariu au început de prin luna martie. Au început practic din senin.

- În acest moment, cel care e în poll-position să mă înlocuiască este domnul Demetriade. Pe termen lung cred ca se vrea numirea domnului Valentin Macec la șefia companiei.

- Am discutat cu domnul Fenechiu despre acest subiect în urmă cu o lună și mi-a spus că pentru mine nu se va schimba nimic, însă nu s-a întamplat așa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel