Managerul localului din Parcul Tei: Am avut doi câini. Au fost otrăviți

Parcul Tei
Parcul Tei

Ultima ipoteză subliniată la Antena 1 și confirmată de o sursă De Ce News este că Ionuț Anghel ar fi fost atacat de câinele proprietarului unui restaurant din parc. Sursa noastră a mai declarat că în curtea restaurantului erau, până de curând, doi câini agresivi și că unul, masculul, a fost otrăvit în urmă cu câteva luni. Managerul restaurantului a declarat că a avut doi câini și amândoi au fost otrăviți. Cine spune adevărul?

[caption id="attachment_367849" align="aligncenter" width="630"] foto: evz.ro[/caption]

Sursa noastră, o persoană care îi cunoaște foarte bine pe paznici, pe șeful paznicilor, pe proprietarii restaurantului, a declarat că în curtea restaurantului erau doi câini agresivi. Ei ar mai fi mușcat în urmă cu aproximativ doi ani un copil, care a primit despăgubiri, fără a ajunge în instanță. Câinii erau plimbați în intervalul 9.00-12.00, pentru că apoi se aglomera parcul. În urmă cu câteva luni, câinii au fost otrăviți. Unul, masculul, a murit. A mai rămas femela. Sursa noastră nu știe exact ce rasă erau. A declarat că erau de talie mare și lățoși, ceea ce trimite la o rasă asemănătoare ciobănescului caucazian sau mioritic. Ceea ce i s-a părut ciudat este că acel câine a dispărut în ziua morții lui Ionuț, odată cu camera de filmat din parcul cu aparate de sport. Declarația a fost făcută vineri.

Despre "câinii mari și răi" au fost informați și jurnaliștii Click. "Este o aberaţie. Am avut doi câni, dar au fost otrăviţi", a declarat, sâmbătă, Mirela Matruşu, managerul localului, potrivit click.ro. Femeia a mai spus că nu știe ce rasă erau câinii și că au murit acum 4-5 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel