Manager de spital român, printre cei mai apreciați din lume

Psihiatru
Psihiatru

Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi şi managerul acestuia, dr. Gabriel Oprişanu, au fost nominalizaţi la două dintre cele mai importante premii care se acordă la nivel internaţional în sfera medicală.

Medicul Gabriel Oprişanu a declarat, vineri, că premiile sunt acordate de Global Club of Leaders, o organizaţie care are sediul la Oxford, Marea Britanie, şi care, din 2003, premiază cele mai importante contribuţii aduse la nivel regional în domeniile sănătăţii, afacerilor, ştiinţei şi culturii. El a anunţat că a fost nominalizat la premiul Manager of the Year (Managerul Anului), iar Institutul de Psihiatrie Socola - la categoria Best Hospital (Cel mai bun Spital), fiind considerat unul dintre cei mai buni furnizori regionali de servicii medicale. 

Singurul spital din România, nominalizat

Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi este singurul spital nominalizat din România. Selecţia a fost realizată de centrele de analiză din cadrul Global Club of Leaders, în colaborare cu European Medical Association, şi a inclus o analiză a resurselor statistice publice, apariţiile în mass media specializată, datele primite de la asociaţiile medicale, participarea la conferinţe şi expoziţii. Această nominalizare reprezintă o recunoaştere a calităţii muncii depuse şi a performanţelor medicale ale specialiştilor din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel