Mâna dreapta a lui Boc, sub control judiciar

Viceprimarul Anna Horvath, mâna dreaptă a lui Emil Boc a fost pusă sub control judiciar de procurorii DNA. 


Procurorii DNA au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de Anna Horvath, viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, privind săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, transmite Agerpres. Măsura vine ca urmare a percheziţiilor care au avut loc la primăria municipiului Cluj-Napoca, transmite Agerpres. 

Conforrm procurorilor,Anna Horvath, în calitate de viceprimar, și-a folosit influența pe lângă funcționari publici din cadrul Primăriei pentru urgentarea avizării unui proiect imobiliar în care un om de afaceri avea interese economice.

DNA precizează că derularea acestui proiect imobiliar presupunea obținerea, în prealabil, a mai multor documente: eliberarea unui certificat de urbanism, confirmarea unui aviz de oportunitate, concesionarea unei suprafețe de teren, eliberarea autorizației de construire.

Nu este primul viceprimar al lui Emil Boc care are probleme cu legea. Sorin Apostu este un alt exemplu nefericit. Apostu a fost condamnat definitiv, în iulie 2014, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la patru ani și șase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, spălare de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel