Mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu rupe tăcerea! Ce spune despre salariul Andreei Esca

Doina Gradea, fostul șef al Pro TV și mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu în anii 90, scrie pe blogul personal despre salariul Andreei Esca.

Doina Gradea scrie pe blogul său că știe ce salariu are Andreea Esca și că i-a fost adresată tot timpul această întrebare, inclusiv de un om de afaceri extrem de cunoscut, a cărui nume nu dorește să-l dezvăluie.

”Care este doamna salariul Andreei Esca???

M-a intrebat fata care imi face curat in casa... M-a intrebat mama mea, m-au intrebat profii la examene, vecinii, m-au intrebat prietenii, m-au intrebat porcii de pe OSP, m-a intrebat vanzatoarea de la Mega, Politia Romana, colegii jurnalisti.

CITEȘTE ȘI: Andreea Esca, decizie bombă: Pleacă de la The One

Citesc presa in fiecare zi, deformatie profesionala, si constat ca nu zilnic, dar aproape saptamanal, este minim un titlu din categoria 'Bomba: salariul Andreei Esca". Toti promit dezvaluiri, toti par ca detin adevarul absolut transpus in "ce salariu are Esca". WTF... De ce de ani si ani si ani de zile intereseaza pe toata lumea ce salariu are Esca??? Oare care o fi misterul acestei intrebari care roade orice romanas, de orice varsta, de orice profesie.

Ah, sa va povestesc o intamplare. Nu dau nume. Un mare om de afaceri, barbat, se vede cu mine la o prima intalnire de business. Discutam ce discutam de ale noastre. Agream o colaborare. Stabilim o noua intalnire. Dupa care isi deschide nasturii la sacoul costumului si, mai degajat si prietenos,si incepe sa ma intrebe din viata de televiziune. Cum e, ce e. Fac si eu aproape la fel, mai degajata, si incep sa ii spun cum ca e multa adrenalina, e misto, satisfactii multe, munca enorma. Dupa care vine lovitura de ciocan. "Dar ce salariu are totusi Esca?"... Pe limba imi statea sa ii raspund "Ce te ... grija pe tine?". Ma asteptam de la un om de afaceri sa ma intrebe detalii de business, despre mirajul televiziunii, cum se poate, cum se face, cum aranjezi, cum-necum. Dar sa te intrebe ditai omul de afaceri, mega milionar, renumit de serios, ce salariu are Andreea Esca???!!! Asta mi s-a parut prea de tot”, scrie Doina Gradea.

Pavel Bartoș ar putea avea salariul mai mare

Fosta șefă din Pache Protopopescu mai spune că s-a obișnuit cu această întrebare și adaugă că Pavel bartoș ar putea avea un salariu mai mare decât al Andreei Esca pentru că prezintă ”două dintre cele mai mari show-uri de televiziune din România”.

”De la un anumit moment m-am obisnuit sa mi se puna aceasta intrebare ca prima intrebare sau maxim a doua din conversatie, dupa ce faceam cunostinta cu cineva.

Ca sa fie clar. Eu sunt una din acele persoane care stie salariul Andreei Esca. Am stiut pana la un anumit moment. Nici nu mai conteaza pana cand am stiut, important e sa dau o cifra. Nu neaparat exacta, ci prima cifra sau macar pe urmatoarea. Orice indiciu ar fi de ajuns pentru un titlu bomba in presa. Cate masini de spalat ti-ai putea lua dintr-un salariu al lui Esca, cate vacante si unde ti-ai putea face, ba am auzit-o pe o studenta la conservator intrebandu-ma "cate harpe mi-as putea lua dintr-un salariu al lui Esca?"...

CITEȘTE ȘI: Adrian Sârbu vrea să-și vândă apartamentul de lux din Mamaia

Ce ma mira este ca unul nu m-a intrebat ce salariu are Pavel Bartos sau alta vedeta din PRO TV. Si Pavel prezinta totusi doua din cele mai mari show-uri de televiziune din Romania. Romanii au talent si Vocea Romaniei. Ar putea sa aiba salariu chiar mai mare decat al lui Andreea Esca. Nu credeti? Poate ca da, poate ca nu. Cert este ca nimeni nu este interesat de salariul lui Pavel Bartos. Maximul pare ca e atins de salariul lui Andreea Esca”, mai scrie Doina Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel