Mămicile din Spania, pe urmele româncelor: coadă la maternitate, pentru a beneficia de cei 2.500 de euro până pe 31 decembrie

nastere
nastere

Zapatero, fratele mai mic al lui Boc. Noaptea dintre ani, la ora 00.00, este termenul limită. În timp ce ciocnesc paharele de șampanie, perechile spaniole care aduc copii pe lume nu vor mai beneficia de cei 2.500 de euro pe care îi primesc acum. Această situație dă naștere la o imagine care s-a văzut și la noi în țară. După exemplul românesc, viitoarele mămici dau buzna la maternitate să încerce să grăbească nașterea.

Femeile încearcă să găsească diferite motive pentru a naște mai repede, pentru că le e teamă că dacă spun clar motivul, ginecologul nu le va ajuta, susțin medicii. Cu toate acestea, medicii avertizează că nașterea ar trebui să fie spontană, pe cale naturală, excepțiile fiind dictate de probleme medicale.

Naștere la comandă, chiar și la 23.59, dar nu după ora 00.00. Momentul perfect pentru fals în acte pentru o cauză nobilă

Medicii sunt total împotriva inducerii nașterii înainte de 1 ianuarie pentru a beneficia de cei 2.500 de euro. E posibil ca cel mic să nu fie suficient dezvoltat pentru a respira sau pentru a mânca. Sănătatea lui este în pericol și nu merită, spun medicii. Nu ar trebui să se producă nașterea înainte de a 38-a săptămână (două săptămâni înainte de termenul normal), deoarece micuții pot avea complicații respiratorii. Specialiștii continuă și avertizează că cezariana multiplică cu până la șapte ori riscul de deces al mamei. Ceea ce într-adevăr se va întâmpla sunt cazurile de nașteri după ora 00.00, care vor figura în acte înainte de această oră, printr-o înțelegere în prealabil dintre medic și părinți, fie ea urmată de o sumă de bani sau nu. Același lucru îl vom întâlni și în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel