Mamele Luizei și Alexandrei, împiedicate să vorbească la DIICOT. Bolcaș: Măsură de siguranţă normală

Lucian Bolcaş
Lucian Bolcaş

Avocatul Lucian Bolcaș a făcut mai multe precizări cu privire la aşa zisa intimidare a mamelor celor două fete dispărute de la Caracal, de către procurorii DIICOT.

Lucian Bolcaș a reacționat în urma informațiilor venite astăzi, în care mamele celor două fete dispărute, Luiza și Alexandra au fost flancate de polițiștii DIICOT pentru a nu putea comunica, dar și în urma declarațiilor făcute de Tonel Pop, care a spus că nu a fost lăsat să intre în sediul DIICOT.

"Este de necontestat faptul că între părțile vătămate și organele de procuratură s-a creat o stare de animozitate care la ora actuală este speculată într-un mod sau altul. Faptul că la o instituție de stat există anumite reguli pentru a se putea intra în această insituție, trebuie respectate în măsura în care nu lezează niște drepturi ale omului respectiv, nu poate să fie vorba despre un act, pur și simplu de șicană", a spus avocatul. 

"Efectul unei stări de animozitate create"

"În același timp, prezența polițiștilor, în momentul în care, părți din dosar citesc acest dosar ce aparține Parchetului, este o măsură de siguranță care mi se pare a fi luată într-un mod normal, dar de aici, până a ajunge la situații speculative, de încercare, de obstrucționare, de încercare de intimidare, mi se pare un drum mult prea lung. Este efectul unei stări de animozitate create. Așa se simt, datorită faptului că Parchetul nu a reușit să comunice într-un mod normal și civilizat cu acestea. Să li se explice că acestea sunt niște reguli la care trebuie să se supună și care nu duce la îngreunarea unuia dintre drepturi", a declarat Lucian Bolcaș, în direct, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel