Mamaia, la început de sezon, un şantier

Deşi începutul sezonului estival a fost anunţat cu surle şi trâmbiţe de mult timp, staţiunea Mamaia arată ca un şantier. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat încă din martie că va transforma Mamaia în Rio de Janeiro, dar la faţa locului lucrurile stau cu totul altfel.

Autor: Beatrice Muşel

Conform dorinţei primarului, sezonul estival se deschide de la 1 Mai. De asemenea el vrea ca în fiecare săptămână să aibă loc câte o paradă, unde fiecare club îşi va prezenta propriul car alegoric. Cei care nu se supun noilor legi, riscă să fie amendaţi.

Însă aceste legi nu conţin nicio referire la un lucru destul de important: aspectul staţiunii. Cu numai o zi înainte de începerea sezonului, în staţiunea Mamaia sunt nenumărate construcţii. De-a lungul celor 8 kilometri, atât pe partea de lângă Lacul Siutghiol, cât şi pe faleză, sunt o mulţime de şantiere pe care se ridică hoteluri şi clădiri.

Lucrurile stau la fel şi în nordul staţiunii, unde sunt mai multe cluburi cunoscute. Vegetaţia a fost tăiată pe kilometrii întregi pentru a face loc unor noi blocuri şi vile.

Peste 40.000 de turişti sunt aştepaţi pe litoralul Mării Negre, cu ocazia mini- vacanţei de Paşte. În Mamaia îi aşteaptă o paradă, dar şi concerte sau festivaluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel