Mama unui bebeluș bolnav de la Marie Curie, declarații cu lacrimi în ochi

Mama unuia dintre cei 10 copii internați încă la Spitalul Marie Curie din Capitală mai sunt internaţi 10 copii cu infecţii digestive grave a declarat, luni, la scurt timp după ce un alt bebeluș bolnav a murit, că nu dă vina pe nimeni și că tot ce își dorește este să își vadă copilul în stare bună.

"Au spus că este virusul foarte puternic și că e posibil ca acum să fie bine și în curând să nu mai fie bine. Este vorba despre virusul despre care s-a vorbit și până acum, că nici nu mai rețin cum se numește, credeți-mă. A mâncat lapte, ciorbiță, fructe. A avut stări de vomă, scaune foarte multe și moi și somnolență", a declarat, astăzi, cu ochii în lacrimi mama unei fetițe în vârstă de un an și patru luni, internată la Spitalul Marie Curie din Capitală după ce ar fi fost infecttă cu sindrom hemolitic uremic, cauzat de bacterii periculoase, care se pot găsi în apă, în carne, pe legumele şi fructele crude

Întrebată dacă are vreun reproș față de autorități, mama fetiței bonave a spus: "Nu știu cine e de vină. Nu vreau să acuz pe nimeni, tot ce mă interesează este să se facă bine copilul meu. După ce a murit micuța de aseară, fata mea a fost următoarea care a fost intubată."

În noaptea de duminică spre luni, la Spitalul "Marie Curie", s-a înregistrat un al doilea deces printre copiii afectați de acest sindrom, a cărui cauză nu a fost încă depistată de medici, deși s-au făcut numeroase teste și analize.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel