Mama Teodorei Maftei: Chiar dacă se află în comă indusă, eu am să-i povestesc...

În jur de 10.000 de euro s-au strâns în prima zi a expoziției cu vânzare "London Unedited - A Series of Unphotoshopped Photos by Teodora Maftei" deschisă luni la London Street Atelier din București.

"Așa cum m-au sfătuit medicii, chiar dacă Teo se află în comă indusă, eu am să-i povestesc de atmosfera caldă și plăcută pe care am regăsit-o, de oamenii care au contribuit la desfășurarea expoziției", a spus Viorica Maftei, mama Teodorei, citată în comunicat.

Expoziția cuprinde 23 de fotografii realizate de Teodora Maftei în luna august la Londra și a fost organizată în scop caritabil. Fondurile strânse în urma vânzării fotografiilor vor fi folosite pentru tratamentul fotojurnalistei internată în stare gravă în urma incendiului din clubul Colectiv.

"Am fost uimiți de numărul copleșitor de persoane care ne-au vizitat aseară (luni seară — n.r.) și prin solidaritatea și energia lor pozitivă au creat o atmosferă calmă de contemplare. În special dorim să le mulțumim colegilor Teodorei cu ajutorul cărora vom trimite fotografiile tuturor persoanelor care au fost alături de noi și au susținut cauza prin donațiile lor, se mai arată în comunicat.

Pentru persoanele care doresc să facă în continuare donații sunt deschise, pe numele Alexandra Maria Stoica, verișoara Teodorei Maftei, conturile ING: în lei — RO03INGB0000999905424321 și în euro — RO23INGB0000999905424252; swift code: INGBROBU.

Teodora Maftei, fotograf și editor la Pro TV, a fost grav rănită în incendiul din clubul Colectiv și este internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Arși din Capitală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel