Mama Raisei, scrisoare către poliţistul care i-a ucis copilul pe trecerea de pietoni: Ai întrebat cu ce ne poţi ajuta...

Captură Video
Captură Video

Avocatul Adrian Cuculis anunţă că mama Raisei, fetiţa ucisă pe trecerea de pietoni la mijlocul lunii ianuarie în Bucureşti, i-a transmis o scrisoare agentului care a produs accidentul, după ce acesta a refuzat testul poligraf. 

"Având în vedere refuzul lui, mama Raisei, doamna Barbu, m-a rugat să-i trimit scrisoarea de mai jos, ca poate într-un ultim gest de omenie să arate că nu are de ascuns ceva şi o să recunoască aproape evidentul, şi anume că stătea cu telefonul în mână la 100 de km/h într-o zonă unde viteza era limitată la 30 km/h", a transmis Adrian Cuculis. 

Ce i-a transmis mama Raisei agentului de poliţie 

"Bună ziua. Liliana Barbu este numele meu, mama fetiţei mele Raisa, pe care am purtat-o, am crescut-o,am educat-o (pentru că ea chiar era un copil educat şi atent). După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu s-a asigurat. 

În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o, te-ai oferit să ne ajuţi. Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf şi cu ce ţi se cere. Ajutorul pe care îl poţi da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta... se pare că nici asta nu poţi face. Ţi-am transmis că nu te considerăm criminal, dar se pare că nici om nu prea eşti!!!

Mama unui înger", a transmis femeia, conform documentului pus la dispoziţie de avocatul Cuculis. 

Şi tatăl Raisei i-a transmis poliţistului un mesaj 

„Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta... Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor. S-au făcut 40 de zile. Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile, adică la detectorul de minciuni”, a spus, pentru Antena 3, tatăl Raisei. 

Amintim că, pe 8 februarie, au avut loc audierile în cazul fetiței care a fost rănită în accidentul provocat de un poliţist, în Sectorul 1 al Capitalei, şi soldat cu moartea unei alte copile.

Avocatul familiei, Adrian Cuculis, a făcut mai multe precizări după audierea fetei. „Audierea a fost emoționată. Era clar că urma să fie presărată cu multe lacrimi, pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo... Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan. Știa absolut tot! Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că eu speram și credeam că va opri la trecerea de pietoni. Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui”, a spus avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel