Mama premierului Ponta a fost audiată la DNA: de ce au chemat-o procurorii

Cornelia Naum a părăsit sediul DNA Ploiești în jurul orei 11:00, alături de avocatul său, care a precizat că mama premierului Ponta a fost audiată în calitate de martor în dosarul ginerelui său, Iulian Herțanu.

Mama premierului a refuzat să vorbească cu jurnaliștii prezenți la sediul DNA Ploiești, lăsându-l pe avocatul său să facă precizări despre motivul audierii Corneliei Naum de către procurori.

"Doamna a avut calitatea (de martor) și o are și în continuare. Are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei. Societatea asta nu are nicio legătură cu societățile în legătură cu care s-a reținut activitatea presupus infracțională în cauză. Sigur că a participat la un moment dat la niște discuții cu oameni care au o calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată", a declarat apărătorul Corneliei Naum.

Victor Ponta a deplâns în intervenții publice că mama sa este "porcăită" doar pentru că este mama prim-ministrului și i-a cerut iertare acesteia.

Iulian Herțanu, soțul surorii premierului Ponta, a fost arestat preventiv la 19 februarie pentru săvârșirea infracțiunilor de deturnare de fonduri europene și evaziune fiscală în cazul lucrărilor de canalizare la Comarnic, executate de firma sa, SC Grossman Engineering.

Sora premierului a fost și ea audiată la DNA Ploiești în urmă cu o săptămână.

Alexandra Herțanu, DNA. Victor Ponta: E o mare suferință pentru mine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel