Mama Mălinei Olinescu: "Nu îi voi face colivă..."

malina_olinescu0_88420000
malina_olinescu0_88420000

Pe data de 12 decembrie se împlinesc doi ani de când Mălina Olinescu și-a pierdut viața.

Mama cântăreței își plânge fiica și acum. Aceasta a organizat, sâmbătă, parastasul de doi ani pentru regretata artistă şi mărturiseşte că la fiecare şase luni îi va face colivă şi va da de pomană.

Doina Spătaru a mers sâmbătă la biserică pentru a se ruga pentru liniștea Mălinei. Apoi a mers la mormântul solistei, la Cimitirul Sfânta Vineri. Cea care i-a dat viață artistei a mărturisit că vrea să îi facă pomană până în momentul în care va închide ochii, nu doar șapte ani.

"A fost o slujbă normală de pomenire la biserică, am făcut colivă şi tot ce e tradiţional, apoi am împărţit la mormântul Mălinei. Vreau ca sufletul ei să-şi găsească liniştea... Nu îi voi face colivă doar şapte ani, aşa cum obişnuieşte toată lumea, ci din şase în şase luni, până în ultima zi a vieţii mele. Este o durere pe care o voi purta cu mine toată viaţa. Mi-e dor de Mălina... Am visat-o frumos şi cred că sufletul ei şi-a găsit liniştea", a declarat Doina Spătaru pentru Ziarul Ring.

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit pe data de 12 decembrie 2011 căzând de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel