Mama Luizei, reacție după ce Cataramă l-a demascat pe Cumpănașu: Suntem ruinați

Luiza și bunicii
Luiza și bunicii

Mama Luizei Melencu spune după declarațiile lui Viorel Cataramă despre filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza, că nu mai știe ce să creadă. Monica Melencu nu exclude, totuși varianta să plece în Italia.

Întrebată despre declarația omului de afaceri și candidatului la prezidențiale Viorel Cataramă, care a spus că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună, iar fata din imagini nu ar fi Luiza, Monica Melencu a declarat pentru Mediafax: „Nu mai știu ce să cred. Nu știu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(...)Suntem chiar ruinați".

Întrebată ce va face mai departe, mama Luizei a spus că nu știe: „Nu știu ce vom face mai departe. Ne consultăm în familie. Sunt vești care vin pe nepregătite, vedeți".

Legat de faptul că ar putea pleca în Italia, Monica Melencu a spus că nu a decis încă: „Trebuie să luăm o decizie. Sunt alegerile acum, nu am putut să mă decid.(...) Să ne zică unde au văzut-o! Exclus nu ar fi să merg. Pot să mă urc într-un microbuz , avion...să văd despre ce e vorba. Prea multă încredere în autorități nu mai am că se fac șapte luni poimâine și noi nu știm absolut nimic".

Cataramă îl acuză pe Cumpănașu

Vineri seara, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook și apoi la Antena 3 că a intrat în posesia unui filmuleț care o arată pe o tânără ieșită la prostituție în Italia și care este Luiza Melencu, a doua fată dispărută în Caracal.

Cumpănașu a afimat că mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenție înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon și că nu se aude bine.

Ulterior, omul de afaceri și candidat la prezidențiale Viorel Cataramă a spus că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună.

Cataramă a infirmat că ar fi Luiza și l-a acuzat pe Cumpănașu că se folosește de caz pentru a atrage voturi.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Filmare Luiza. Cataramă: "Impostorul Cumpănașu". Răsturnare de situație privind filmarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel