Mama Luizei Melencu: Am fost UMILIȚI. Declarații la UN AN de la izbucnirea scandalului

Se împlinește un an de la izbucnirea scandalului „Caracal”, când Alexandra a sunat la 112 cerând ajutorul. Mama Luizei Melencu, dispărută în luna aprilie a anului trecut, încă trăiește cu speranța că fiica ei este în viață.

La un an de când Alexandra Măceșanu a dispărut, iar cazul fiicei ei a fost „legat” de al nepoatei lui Alexandru Cumpănașu, Monica Melencu a declarat că „nu am primit nicio explicație. Până la răpirea Alexandrei, răspunsul a fost că nu există nicio pistă. Acest răspuns a fost dat de procurorul Vasilescu. Când a fost răpită Alexandra, a fost inclus și cazul Luizei. Eu, ca mamă, îl acuz pe Dincă, dar de zece ori mai mult acuz instituțiile statului care trebuiau să caute acești copii”.

Mama Luizei nu poate trece peste faptul că „de la început am fost umiliți. Și umilința cea mai mare a fost când am fost duși la detectorul de minciuni, eu și tatăl meu. Practic, tatăl meu a fost acuzat de răpirea nepoatei sale”. 

„Am semne de întrebare! Sunt foarte multe nedumeriri. Nu cer mila, vreau probe să-mi arate procurorii și judecătoare. Vreau doar să aflu adevărul despre ce s-a întâmplat cu fiica mea”, a mai spus Monica Melencu la Realitatea Plus.

„A fost nepăsare. Instituțiile statului sunt vinovate de 10 ori mai mult decât Dincă. E ceva la nivel înalt, părerea mea. Nu știu cine ține de acest dosar”, a spus Monica Melencu, precizând că de două luni așteaptă o motivare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel