Ministrul Novak a uitat de Robert Glință, entuziasmat de David Popovici. Mama sportivului: Mă dezic de ei!

Sursa Foto Facebook Irina Angelica
Sursa Foto Facebook Irina Angelica

La Campionatul de la Budapesta a participat și Robert Glință care s-a apropiat de podium, în finala probei de 50 de metri de la Campionatele Mondiale de la Budapesta, terminând cursa pe a patra poziție.

Eduard Novak i-a întâmpinat la aeroport pe sportivii care au reprezentat România la Budapesta și a ținut un discurs în care l-a lăudat numai pe David Popovici, tânărul sportiv care a făcut istorie devenind al doilea sportiv din toate timpurile care câștigă două probe din cadrul aceluiași Campionat Mondial de natație. 

În acest context, mama lui Robert Glință a transmis un mesaj dur la adresa oficialilor Ministerului Tineretului și Sportului. Irina Angelica Glință a criticat atitudinea și ”lipsa de pregătire” de care a dat dovadă ministrul Tineretului și Sportului, în cadrul primirii de la aeroport, potrivit Antena1.

”La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român! Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări. Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej”, a transmis Irina Angelica Glință.

De asemenea, mama lui Robert Glință a mai transmis un mesaj prin care a vorbit despre modestia și blândețea fiului său:

”Robert a promovat dintotdeauna modestia și blândețea, m-a îndemnat mereu să las faptele să vorbească pentru el, și nu cuvintele mele – care, de multe ori, mi se încaieră în minte de ies val-vârtej pe gură sau prin degetele-mi scriicioase!

”Azi, cel mai important este că el simte susținere! Ne simte dragostea și ne simte prețuirea!”

Și sentimentul care predomină este recunoștința – cu sau fără îngăduința cuiva, cu sau fără patalama. Și doar pe acesta trebuie să îl las să strălucească, pentru mine, pentru el și pentru toți cei care îl au pe lista gândurilor bune.

Cred în continuare că, uneori, e bine să te ridici sau să intri "în templu" și să răstorni ”mesele schimbătorilor de bani și scaunele vânzătorilor de porumbei” – citat din Matei 21:12, pentru cei mai puțin familiarizați cu parabolele biblice. Să nu tolerezi necuvința devine, în anumite cazuri, o virtute, și nu un act indecent.

De aceea, dacă, pe viitor, mă mai ridic din banca în care m-au așezat frumos rezultatele lui Robert de ani buni încoace, luați-mă doar ca pe un om care se manifestă în acord cu propria gândire, simțire și pregătire profesională. (Vorba lui Radu Paraschivescu: ”Nimeni nu-i perfect!”). Ieri, azi, mâine și mereu, alături de Robert!”, a mai scris Angelica Glință pe Facebook.

Citește și...

Decizii ciudate la Campionatul Mondial de Nataţie. Robert Glinţă, de pe locul 5 pe locul 4, şi acum înapoi pe locul 5

Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

Compatriotul său Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

Românul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100), scrie Agerpres.

La sfârşitul sesiunii de sâmbătă, o nouă ceremonie de premiere a fost organizată, cu Justin Ress pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel