Mama lui Ponta, cuvinte emoționante despre premier

mama si fiica lui ponta
mama si fiica lui ponta

Mama premierului Victor Ponta a vorbit, sâmbătă, despre fiul său. Cornelia Naum și-a amintit de copilăria singurului său băiat, dar a ținut să precizeze că are un simț critic și face o distincție între fiul său și premierul Victor Ponta. 

"Eu m-am bucurat că au ales în vremurile alea de vise frumoase ca el să fie premier pentru că este o şcoală, o experienţă pe care el o câştigă. Nu se poate să fii obligat să renunţi la jumătatea drumului. El îşi doreşte să-şi ducă planurile până la capăt. Eu mi-aş dori să ducă la capăt ce a promis acum doi ani", a declarat Cornelia Naum, la România Tv.

Întrebată despre insistențele din PSD pentru ca premierul să candideze la președinție, mama lui Victor Ponta a spus că: "Poate că el decide, nu partidul (...) Ce va face e decizia lui".

Despre copilul Ponta, Cornelia Naum își amintește: "Era răsfăţatul nostru. Pe îl răsfăţam pentru că era bărbatul în casă, iar surorile mai mari se sacrificau pentru el. 'Lasă că el va fi mai târziu baza și sprijinul nostru mai târziu' Şi aşa s-a nimerit".

Despre premierul Ponta, ea spune: "Eu fac o distincţie totală între mama lui Victor şi un simplu telespectator sau cetăţean care îl priveşte pe primul-ministru cu un ochi foarte critic şi nu-i iartă nimic. Sper că asta îl ajută, nu-l demoralizează"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel