Mama lui Mircea Badea: Asta am ales să fac eu pentru ţara mea şi pentru români

Mama lui Mircea Badea, Mariana, după ce i-a dat o replică Veronicăi Dondaş, românca emigrată în Canada care i-a criticat fiul, a luat o decizie radicală.

Mariana Badea a anunțat că orice comentariu privind postarea sa "intelectului la temperatura camerei" va fi şters, indiferent dacă este de susţinere sau nu. Ea a subliniat că scopul blogului ei este de a ajuta elevii care trec prin probele de Limba și Literatura Română din cadrul Evaluării naționale și din cadrul Bacalaureatului, lucru pe care îl face cu succes.

"GATA! AM MULTĂ TREABĂ ÎN VIAŢA MEA!
Am închis taraba!
Orice comentariu privind chestiunea „intelectului la temperatura camerei" va fi şters, indiferent dacă este de susţinere sau nu!

Am maculat conţinutul blogului pe care l-am înfiinţat pentru cu totul alt scop!
Acesta:

SUNT PROFESOARĂ DE CUVINTE!

Cred cu tărie în forţa CUVÂNTULUI! O exprimare clară îţi protejează personalitatea, cu singura condiţie ca şi gândirea să fie limpede. În ultima vreme, cuvintele s-au împuţinat, s-au crispat, au născut stereotipii, s-au deformat şi s-au schimonosit, de aceea şi puterea lor este ignorată de o mare parte dintre românii contemporani.

(...)

Vă propun să apărăm împreună limba română de agresorii inconştienţi, să o salvăm din mahalaua intelectuală în care au împins-o inculţii cu o nepăsare condamnabilă. De altfel, consecinţa evidentă a lipsei totale de interes pentru sensul cuvintelor şi, deci, pentru sensul vieţii, este dezvoltarea fără precedent a unei mahalale sufleteşti.
*************************************************************************************************************
Copiii care au nevoie de lămuriri pot intra pe site-urile „GIMNAZIU-EVALUARE" şi „LICEU-BACALAUREAT" (banda de sus), în funcţie de vârstă şi de interes!
Vă aştept cu drag!
Profa de română
P.S. Asta am ales să fac eu pentru ţara mea şi pentru români!", a scris profesoara Mariana Badea pe blogul său, acolo unde zilnic le dă sfaturi elevilor. Întreaga postare poate fi citită AICI.

VEZI ȘI: Evaluare Națională 2015. Opinia Marianei Badea privind subiectele la Limba Română

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel