Mama lui Gigi Becali: O să-l lase liber, trebuie să-l lase

Veste eliberării lui Gigi Becali a adus bucurie mare în casa latifundiarului. Decizia nu este definitivă, dar mama lui Gigi Becali are încredere că fiul său își va petrece Sfintele Paști acasă. 

Tribunalul Medgidia a decis, vineri, ca Gigi Becali să fie eliberat condiţionat. Decizia nu este definitivă. A fost contestată de procurori și Gigi Becali va trebui să aştepte judecarea contestaţiei. Gigi Becali ar fi fost liber marţi, dacă procurorii nu ar fi contestat decizia Judecătoriei Medgidia de a aviza cererea de eliberare condiţionată. Contestaţia va fi judecată la Curtea de Apel Constanţa.

Mama lui Gigi Becali a primit vestea eliberării condiţionate cu mare bucurie. "Ce ziceţi voi, nu sunt bucuroasă? O să-l lase liber, trebuie să-l lase, pentru că nu a făcut rău la nimeni, a făcut numai bine. Dumnezeu aşa ne vrea, ne vrea buni", a declarat, duminică, la intrarea în biserică, mama lui Gigi Becali.

Gigi Becali a executat un an şi zece luni din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare primită în dosarele în care a fost judecat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel