Mama lui Elon Musk, siluetă fără cusur la 75 de ani. Cum a apărut pe coperta unei publicaţii de modă - Foto în articol

Mama lui Elon Musk, siluetă fără cusur la 75 de ani. Cum a apărut pe coperta unei publicaţii de modă / Foto: Maye Musk
Mama lui Elon Musk, siluetă fără cusur la 75 de ani. Cum a apărut pe coperta unei publicaţii de modă / Foto: Maye Musk

Maye Musk a apărut pe coperta unei publicaţii de modă într-o ţinută semnată de un designer bulgar.

Maye Musk, mama celui mai bogat om de pe planetă, Elon Musk, este o adevărată fashion icon, relatează Rador. Deşi are 75 de ani, arată uimitor şi şi-a continuat dieta strictă şi stilul de viaţă sănătos din tinereţe, când lucra ca model.

Până astăzi, ea posedă o frumuseţe de invidiat şi o siluetă fără cusur. De aceea, între toate casele de modă şi publicaţiile există o adevărată concurenţă pentru a lucra cu Maye. Dar, de-a lungul timpului, ea şi-a câştigat dreptul de a decide singură cu cine vrea să lucreze, să stabilească condiţiile, inclusiv de a decide ce să poarte şi nimeni nu-şi poate impune părerea, iar Maye Musk are un gust cu adevărat impecabil.

Mama lui Elon Musk a felicitat-o personal pe cea care a creat ținuta

A dovedit-o încă o dată când a apărut pe coperta uneia dintre cele mai cunoscute reviste de modă într-o rochie inedită a designerului bulgar Desislava Toşeva. Şedinţa foto pentru copertă a avut loc în Santorini, iar Maye Musk, care s-a îndrăgostit de ţinută, s-a grăbit să o felicite personal pe Desislava pentru munca sa excelentă.

Designerul bulgar îşi construieşte, fără îndoială, o carieră de mare succes în străinătate, iar creaţiile sale sunt apreciate şi sunt purtate de vedete mondiale. Acum, aşteaptă Festivalul de Film de la Cannes, unde se va număra printre invitaţii celebri.

Elon Musk a ales să locuiască cu tatăl său după divorțul părinților săi

În 1970, Maye s-a căsătorit cu Errol Musk (născut pe 2 mai 1946), un inginer sud-african pe care l-a cunoscut în liceu. Au avut trei copii: Elon Musk, Kimbal Musk și Tosca Musk. L-a numit pe Elon după bunicul ei american, John Elon Haldeman (născut în Illinois). Maye a obținut o diplomă de master în dietetică de la Universitatea Orange Free State din Africa de Sud. Mai târziu a obținut un alt master în știința nutriției de la Universitatea din Toronto.

În 1979, a divorțat de Errol Musk. Doi ani mai târziu, Elon a decis să locuiască cu tatăl său. Kimbal sa alăturat lui Elon patru ani mai târziu. După ce a absolvit liceul, Elon a decis să se mute în Canada; în 1989, șase luni mai târziu, Maye s-a mutat în Canada cu fiica ei Tosca, scrie Wikipedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel