Mamă la doar 4 ani. O fetiță le-a îngrijit pe surorile ei mai mici timp de trei zile după ce tatăl lor a murit

Mamă la doar 4 ani. O fetiță le-a îngrijit pe surorile ei mai mici timp de trei zile după ce tatăl lor a murit / Foto: Pixabay
Mamă la doar 4 ani. O fetiță le-a îngrijit pe surorile ei mai mici timp de trei zile după ce tatăl lor a murit / Foto: Pixabay

O fetiță de doar 4 ani le-a îngrijit pe surorile ei mai mici timp de trei zile după ce tatăl lor a murit.

Caz emoționant în Germania. O fetiţă de patru ani le-a îngrijit singură pe surorile ei mai mici, timp de trei zile, după ce tatăl lor a murit în casa în care locuiau, a anunţat marţi Poliţia din Burghausen, un oraş din sudul Germaniei, informează Agerpres, citând DPA.

Tatăl fetelor, un bărbat de 35 de ani, a murit din cauze naturale în primele ore ale zilei de 14 septembrie, au precizat poliţiştii germani. Cele trei fetiţe, în vârstă de patru ani, trei ani şi doi ani, au crezut că tatăl lor dormea în tot acel timp.

Conform cotidianului Passauer Neue Presse, mătuşa fetelor a descoperit această situaţie abia în data de 17 septembrie. Fetiţa cea mare le-a oferit surorilor ei mai mici apă şi mâncare pe durata celor trei zile în care au rămas singure în locuinţă. În prezent, cele trei fetiţe se află în îngrijirea mătuşii lor.

Un alt copil de 4 ani a sunat la urgențe după ce mama sa a leșinat. A luat numărul de pe o jucărie

Numărul de urgențe, imprimat pe o mașinuță de poliție, l-a făcut pe un băiat de 4 ani să apeleze acest număr după ce mama sa a leșinat.

Un băiat de patru ani și-a folosit mașina de poliție de jucărie cu „999” pentru a-l determina să formeze numărul de urgență atunci când mama a leșinat și s-a prăbușit la pământ, scrie BBC News

Charlotte Khan a spus că fiul ei, Essa, care are dificultăți în vorbire, și-a folosit telefonul pentru a apela la ajutor și le-a spus operatorilor: „Mama a căzut. Mama ajută”.

Doamna Khan a spus că „nu poate fi mai mândră” de Essa, care a trecut și cheile ofițerilor prin cutia poștală.

Poliția din Nottinghamshire i-a mulțumit băiatului pentru „vitejie și gândire rapidă”.

O fetiţă de 5 ani a sunat la ambulanţă pentru că tatăl său nu mai putea respira

O fetiţă de cinci ani din SUA a sunat la 911 şi a cerut o ambulanţă pentru tatăl ei, care nu mai putea respira. Fetiţa şi-a păstrat cumpătul şi a cerut ajutorul salvatorilor.  Dialogul este unul impresionant. Deși e micuță, fetița s-a descurcat minunat și le-a oferit dispecerilor toate informațiile necesare. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel