Mama fetei violate din Vaslui distruge Pro TV. Scrisoare devastatoare

Valentin Jucan, membru CNA, a făcut publică scrisoarea pe care mama elevei violate din Vaslui a trimis-o către CNA.

Carmen Munteanu susţine că a acceptat să intre în direct, în emisiunea "La Măruţă", doar pentru cinci minute, pentru a mulţumi oamenilor pentru susţinerea acordată. Ulterior, lucrurile au luat o altă întorsătură la care nici măcar nu s-a gândit.

Mama fetei violate a spus că apariţia copilei în emisiunea "La Măruţă" s-a făcut în urma insistenţelor echipei emisiunii.

VEZI ȘI: Riscurile campaniei de presă în cazul fetei violate la Vaslui. Ce spune Oana Băluță

Iată scrisoarea făcută publică de Valentin Jucan:

(w670)

(w670)

Mesajul transmis de Valentin Jucan

"Familia Munteanu a trimis C.N.A. declarația, în scris, în legătură cu ce s-a întâmplat de fapt între dânșii și echipa ProTV a emisiunii "La Măruță". Mai departe...fiecare să judece după conștiința proprie. Câtă o fi... Adaug, totuși, pentru informarea dumneavoastră, următoarele prevederi legale:

Legea audiovizualului:

- art. 3, alin.1,"Prin difuzarea și retransmisia serviciilor de programe se realizează și se asigură pluralismul politic și social, diversitatea culturală, lingvistică și religioasă, informarea, educarea și divertismentul publicului, CU RESPECTAREA LIBERTĂȚILOR ȘI A DREPTURILOR OMULUI".

- art. 10, alin.1, "Consiliul Național al Audiovizualului, denumit în continuare Consiliul, este autoritate publică autonomă sub control parlamentar și garantul interesului public în domeniul comunicării audiovizuale."

Decizia CNA nr. 220 - Codul de reglementare a conținutului audiovizual

- art. 32, alin. 1: "Niciun drept conferit prin lege nu poate fi exercitat într-un mod excesiv și nerezonabil, contrar bunei credințe, în scopul de a vătăma sau de a păgubi pe altul ori profitând de ignoranța sau buna-credință a persoanelor."

- art. 32, alin. 2: "Nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut, iar simpla invocare a dreptului la informare nu poate justifica încălcarea dreptului la viață privată."', a scris Valentin Jucan în dreptul scrisorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel