EXCLUSIV  Mama Elodiei, la DC NEWS TV. Ce a vorbit ultima dată cu avocata dispărută fără urmă: Au venit cu o zi înainte la noi acasă. Mi-am dat seama că nu e lucru curat între ei

Mama Elodiei, despre Cristian Cioacă: Se bucura când făcea rău cuiva / Foto: Dc News
Mama Elodiei, despre Cristian Cioacă: Se bucura când făcea rău cuiva / Foto: Dc News

Mama Elodiei a făcut mai multe mărturii despre moartea fiicei sale.

Mama Elodiei a vorbit în cadrul emisiunii "Culisele Justiției" de la DC NEWS despre faptul că Cristian Cioacă cere insistent eliberarea din închisoare, după ce a fost condamnat pentru că și-ar fi omorât soția.

"Sunt foarte mâhnită, cum am fost și acești ani, de când a omorât-o și până acum. El nu a recunoscut și vă spun că nici nu va recunoaște. Acum deja s-a obișnuit cu această treabă. Caracterul lui este de așa natură, așa vedeam eu înainte, se bucura când făcea rău cuiva", a spus Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu,

Mama Elodiei, despre ziua în care și-a văzut fiica pentru ultima dată: Au venit cu o zi înainte la noi acasă

Mama Elodiei a vorbit despre ultimele momente în care a stat de vorbă cu fiica ei.

"Nu mi-a spus prea multe că era așa o fire pentru familia ei. Nu prea îi plăcea să vorbească foarte mult. Bine, mie îmi mai povestea, dar ultima zi în care am vorbit cu ea era cam supărată și el a avut o ieșire nepotrivită. Au venit cu o zi înainte la noi acasă, am servit masa împreună, după care el a plecat într-o cameră și a spus că e foarte obosit și că vrea să se odihnească.

A stat acolo până când s-a gândit să plece acasă. Mi-am dat seama că între ei nu este lucru curat, dar am înțeles că de foarte multă vreme exista acest lucru deoarece el avea o amantă în Pitești, o amantă care a venit și la proces. În noaptea când el a omorât-o pe Elodia a venit de acolo", a mai spus mama Elodiei.

Detalii despre cazul Elodiei

Reamintim că fostul polițist a fost condamnat pe 19 iunie 2014 de magistrații Curții de Apel Pitești la 15 ani și 8 luni de închisoare şi cinci ani interzicerea unor drepturi, pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, care a dispărut în august 2007 și nu a mai fost găsită niciodată. Procesul a atras o atenție considerabilă în mass-media și în rândul publicului, datorită naturii violente a crimei și a faptului că victima a fost o avocată tânără și frumoasă.

Cristian Cioacă a fost arestat în septembrie 2007 și a fost acuzat de ucidere cu premeditare. În timpul anchetei și a procesului, Cioacă a negat orice implicare în dispariția soției sale și a susținut că ea ar fi plecat de acasă de bunăvoie. Cu toate acestea, probele adunate de către procurori, cum ar fi petele de sânge și firele de păr găsite în mașina lui Cioacă, precum și testimonialele martorilor, au dus la condamnarea sa. Acesta a cerut recent eliberarea condiționată din închisoare, dar la data de 22 februarie Trubunalul Argeș i-a respins cerea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel