Mama din Bârlad care și-a aruncat bebelușul la gunoi, arestată

Mama din Bârlad care și-a aruncat bebelușul la gunoi a fost arestată, după ce în urmă cu două zile a fost adusă de polițiști în locul unde a comis fapta, pentru reconstituire.

Cristina Petriman va sta 30 de zile în arest. Femeia, în vârstă de 34 de ani, lucra ca dispecer la o firmă de taxi din Bârlad, după ce a fost reținută marți noapte. După ce și-a omorât bebelușul, care a venit pe lume la jumătatea lunii octombrie, Cristina a plecat din Bârlad, dar a fost identificată de polițiști la fratele ei, în București.

Femeia care și-a aruncat bebelușul în containerul de gunoi se numește Cristina Petriman, are 34 de ani și este din Bârlad. Polițiștii din Bârlad au reușit să o identifice încă de sâmbătă, după ce în punga în care a pus copilul au găsit un bon fiscal eliberat de un magazin din zonă. Polițiștii au studiat înregistrările de pe camera video a magazinului respectiv și au reușit astfel să o depisteze pe femeie, potrivit Vremea Nouă.

Se pare că femeia locuiește în apropierea zonei unde a comis oribila faptă. A lucrat mult timp ca dispecer la mai multe firme de taxi din Bârlad, dar de câțiva ani plecase în Italia. A revenit la Bârlad de puțin timp, fiind însărcinată, unde a început să lucreze ca dispecer de taxi din nou. După ce și-a aruncat pruncul la gunoi, a fugit din Bârlad în București.

Bebelușul, mort de patru zile

Polițiștii au adus-o la fața locului, pentru reconstituirea faptelor. După terminarea audierilor, polițiștii vor decide ce măsuri legale vor fi dispuse în cazul femeii.

Bebelușul în vârstă de numai o lună și jumătate era mort de patru zile. A fost descoperit de un bărbat care căuta prin gunoaie și a văzut un sac menajer care i s-a părut suspect. Când și-a dat seama că în sac se afla bebelușul mort, bărbatul a anunțat imediat autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel