Mama Alexandrei, prima declaraţie: Eu sper că e în viaţă

Alexandra
Alexandra

Mama Alexandrei, fata din Caracal dispărută, despre care se presupune că a fost ucisă de către Gheorghe Dincă, bărbatul reţinut de către autorităţi, a declarat că speră, în continuare, că fata e în viaţă. 

Mama Alexandrei a oferit o scurtă declaraţie pentru Antena 3: „Sperăm să găsim fata în viață. Avem această speranță. Așteptăm rezultatele probelor de ADN. Noi sperăm ca fata să fie în viață și pentru că cel învinuit nu a recunoscut vreo faptă. Sper să primim vești bune. Soțul este la poliție acum pentru că l-au chemat acolo din nou”, a spus Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei.

Suspectul a fost reţinut

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori și viol, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT. Potrivit unor surse judiciare, suspectul nu și-a recunoscut faptele la audierile de la DIICOT.

DIICOT transmite că Serviciul Teritorial Craiova a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenței de soluționare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracțiunea de trafic de persoane. Prin ordonanța emisă sâmbătă, DIICOT - S.T.Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel