ANUNȚ important de la retaileri: Mall-urile NU SE REDESCHID de luni

Reprezentantul asociației RoRetail, Cosmin Savu-Cristescu, a transmis un mesaj important despre redeschiderea magazinelor din interiorul spațiilor comerciale din România.

Magazinele au fost închise, nu mall-urile

„Haideți să lămurim un prim aspect, nu se deschid mall-urile începând de luni, 15 iunie, ci magazinele. Mall-urile nu au fost închise niciodată. Toată discuția din spațiul public, că trebuie redeschise mall-urile, nu este corectă. Singurele pe care le-a închis guvernul, prin Ordonanțe Militare, au fost magazinele. Deci, din 15 iunie, se reia activitatea comercială a magazinelor”, a spus Cosmin Savu-Cristescu, la Digi 24.

Magazinele nu se vor deschide 2 zile

Noi am anunțat încă de la începutul lunii mai, când ne uitam la 15 mai ca la reluarea activității comerciale, un nou demers: facem o nouă înțelegere sau nu deschidem.

Acum, când știm că 15 iunie este data la care putem să deschidem, anunțăm în felul următor: facem un protest pașnic, tragem un semnal de alarmă și, în zilele de 15 și 16 iunie, păstrăm magazinele închise. Începând de miercuri, 17 iunie, se vor redeschide magazinele, dar cu însemne de protest: banner la intrare și personal cu eșarfă și tricolor.

Este modalitatea noastră de a ne arăta profunda nemulțumire și de a păstra acest protest pe perioadă nedeterminată până când nedreptatea va fi corectată”, a continuat reprezentantul RoRetail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel