UPDATE: Alerta cu bombă de la Mall Băneasa a fost falsă

Foto: România TV
Foto: România TV

Cel mai mare mall al Capitalei a fost evacuat de urgență.

UPDATE 2: Controlul pirotehnic de la complexul comercial din Sectorul 1 s-a finalizat, iar aspectele semnalate nu se confirmă, a anunţat duminică seara Poliţia Capitalei.

Duminică după-amiaza, un bărbat a apelat telefonic Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial din Sectorul 1 al Capitalei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul DGPMB, precum şi grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

UPDATE: Un bărbat a apelat telefonic duminică Poliţia Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial din Sectorul 1 al Capitalei, a anunţat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, potrivit Agerpres. La faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei. De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor România TV, a fost semnalată prezența unei bombe în cel mai mare mall din București în după-amiaza zilei de duminică, 19 iunie 2022. Oamenii au fost evacuați de urgență, fiind anunțați că este vorba despre o defecțiune tehnică. Sursa citată precizează că este o procedură standard în astfel de momente pentru a nu panica populația.

„Vorbim despre mașini de poliție care au ajuns aici, la fața locului. A venit și o mașină de pompieri pregătită să intervină. Este prezentă și jandarmeria. Nu mai este permis accesul celor care vor să intre în mall, iar parcarea este blocată, a fost foarte greu să ajungem aici. Oamenii au fost evacuați din centrul comercial și în momentul de față s-au îndreptat spre ieșire”, a transmis corespondentul România TV, Geanina Vatcovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel