Mălin Bot, agresat. Poliția, măsuri imediate. Mircea Badea: Pentru Victor Ciutacu nu a făcut miliția nimic

Jurnalistul Mălin Bot a avut o altercație cu un șofer violent. Poliția l-a prins și l-a reținut urmând să ceară arestarea. Mircea Badea subliniază că, într-o situație asemănătoarea, pentru Victor Ciutacu poliția nu a făcut nimic. 

”Politia l-a retinut 24 de ore pe soferul agresiv cu BMW, urmand ca maine sa fie luate alta masura preventiva, conform procedurii penale: prezentarea in fata instantei pentru mandat de arestare sau control judiciar. Este cercetat penal pentru loviri si alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si amenintare. Suspectul, Marius P.S., a fost identificat de ofiterii de la Biroul Cercetari Penale al Sectiei 20 si in ultimele zile s-au instrumentat probele: expertize medico-legale, audieri de martori, recunoasteri din planse foto. Dupa audierea de astazi a suspectului, anchetatorii au decis sa il retina momentan pentru 24 de ore. Acum cateva minute am fost anuntat de politisti ca s-a decis retinerea agresorului si sa nu imi fac maine program, pentru ca e posibil sa fiu solicitat si eu la instanta. Suspectul are 25 de ani. Anul trecut a venit din Italia si locuieste acum prin Sectorul 6. Cand va fi trimis in judecata, voi publica rechizitoriul. Voi solicita daune civile si intreaga suma pe care o va dispune instanta o voi folosi pentru a plati publicitate online (facebook, google.etc.) ca sa mediatizez motivarea sentintei. Sa vada cat mai multa lume ce pateste un smecher agresiv care intelege sa sara la bataie. Multumesc frumos public martorilor oculari care m-au ajutat sa opresc agresiunea acestui individ si s-au oferit sa devina martori in dosarul penal. Este o atitudine civica de toata lauda si un semn ca multe lucruri sunt schimbate in bine in Bucuresti.” a scris Mălin Bot, ”jurnalist #rezist”, cum își spune pe Facebook. 

[citeste si]

Realizatorul de televiziune Mircea Badea remarcă: ”Pentru Ciutacu, n-a miscat militia un deget (intr-o situatie similara). Pentru javra asta botoasa, dementa si agresiva s-au mobilizat imediat si l-au retinut pe "agresor".”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel