Mal de pământ căzut peste un bărbat. 24 de pompieri au intervenit

Pompierii din Arad au intervenit după ce un mal de pământ a căzut peste un bărbat care lucra într-un şanţ pentru realizarea unei canalizări. 

"De această dată, tatăl unui pompier este cel care a avut nevoie de ajutor. Lucra la canalizare, într-un șanț cu o adâncime de 4 m și o lățime de nici măcar 1 m. Pământul a început să alunece, iar bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost acoperit în întregime. Colegii săi de muncă au sunat de urgenţă la 112. Evenimentul s-a produs în cursul zilei de ieri, în localitatea Gurahonț din județul Arad.

O ambulanţă se afla în apropiere şi a reuşit să intervină în scurt timp. Salvatorii au dezgropat capul victimei şi au reuşit să-i aplice o mască cu oxigen", se arată într-o postare pe pagina Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. 

Intervenţie de 8 ore, cu 24 de pompieri

"Au urmat 8 ore în care pompierii au săpat cu mâinile goale pentru a nu produce o altă prăbușire a malului. Când bărbatul a fost scos până la coapse, cu toate că spațiul era asigurat, misiunea a fost pusă în pericol de o nouă surpare, produsă chiar în timp ce salvatorii se chinuiau să-l recupereze pe bărbat.

Cu toate greutățile întâmpinate, pompierii arădeni au reușit să-l salveze pe cel care este tatăl colegului lor! Bărbatul a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la spital. Felicitări celor 24 de pompieri și echipajelor medicale care au luptat în fiecare secundă pentru a salva o viață!", au mai scris cei de la IGSU pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel