Marea Britanie: Restaurante KFC, închise dintr-un motiv incredibil

Majoritatea restaurantelor KFC din Marea Britanie au ajuns să fie închise din cauza lipsei de pui.

Reţeaua de restaurante KFC a anunţat luni că a fost nevoită să închidă sute de restaurante din Marea Britanie din cauza lipsei de pui, informează Reuters.

Această problemă a apărut la finele săptămânii trecute, după ce KFC a schimbat compania care îi livrează produsele alimentare de care are nevoie, astfel că luni majoritatea celor aproximativ 900 de restaurante KFC din Marea Britanie au fost obligate să îşi închidă porţile.

'Avem un nou partener care se ocupă de livrări dar din păcate am întâmpinat mai multe probleme - să livrezi carne proaspătă de pui pentru cele 900 de restaurante din Marea Britanie este o sarcină destul de complexă. Pentru că nu am dorit să facem rabat de la calitate, astfel că unele din restaurantele noastre sunt închise iar altele oferă doar un meniu limitat', a informat KFC într-un comunicat publicat pe pagina sa de Internet.

La rândul său, DHL, noul partener al KFC, a dat vina pentru aceste probleme pe o serie de aspecte operaţionale. 'Colaborăm cu KFC şi cu partenerii noştri pentru a rezolva această situaţie şi ne cerem scuze pentru orice inconveniente provocate', a declarat un purtător de cuvânt.

[citeste si]

În România, lanţul de restaurante KFC numără 70 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova şi două în zona de nord-est a Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel