Majorării salarii, 2019. Minister, anunţ

Salariu
Salariu

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat într-un mesaj postat pe un site de socializare că va aplica creşteri salariale începând cu 1 ianuarie 2019 pentru angajaţii din MTS, dar şi din unităţile subordonate. 

"Publicată în Monitorul Oficial pe 29 decembrie, Ordonanţa de Urgenţă 114/2018 aduce o serie de îmbunătăţiri financiare pentru salariaţii din MTS şi din unităţile subordonate. Astfel, de la 1 ianuarie, se va aplica o creştere salarială cu un procent de 25%, care se va calcula din diferenţa dintre nivelul salarial din 2018 şi cel care va fi în 2022, conform grilelor prevăzute în Legea 153", anunţă MTS pe pagina oficială de Facebook. 

"De asemenea, se vor acorda şi în acest an vouchere de vacanţă în valoare de 1450 de lei. În ceea ce priveşte indemnizaţia de hrană, aceasta va fi în valoare de 3.800 de lei pe an pentru fiecare salariat", se mai precizează în mesajul ministerului. Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST), afiliat la Federaţia Publisind şi membru al Blocului Naţional Sindical, a organizat pe parcursul anului 2018 mai multe acţiuni de protest, ca urmare a inechităţilor salariale din domeniu. La începutul lunii august 2018, angajaţii MTS au intrat pentru o scurtă perioadă în grevă generală. 

Vezi şi: Mircea Drăghici îi răspunde lui Iohannis

Stenograme DNA Oradea. ULTIMĂ ORĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel