Majorare pensii cu 40%. ALDE: Acestea sunt consecinţele. Cine de la PNL să înţeleagă?

"Creșterea pensiilor de la 1 septembrie conform legii nu reprezintă doar un sprijin pentru cele aproape 5 milioane de pensionari, ci și pentru economia României. Doar cine să înțeleagă lucrul acesta la PNL?", transmite ALDE.

"Creșterea pensiilor de la 1 septembrie conform legii nu reprezintă doar un sprijin pentru cele aproape 5 milioane de pensionari, ci și pentru economia României. Doar cine să înțeleagă lucrul acesta la PNL?

Care ar putea fi consecințele majorării pensiilor cu 40% de la 1 septembrie, așa cum e legea?

1) Se va face dreptate pentru mai mult de 1 milion de pensionari care trăiesc cu mai puțin de 800 lei pe lună.

2) Vor mai fi cel puțin alte 2,5 milioane de români care sunt acum cu pensii până în 1500 lei și care vor primi o sumă de bani care le va face viața mai bună.

3) Pensiile majorate pot fi colacul de salvare pentru multe zeci de mii de locuri de muncă!", transmite ALDE într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale.

"Guvernul României trebuie să respecte legea"

"Guvernul României trebuie să respecte legea. Dacă guvernanții nu ar pleca de la premisa greșită că mărirea pensiilor este doar o pomană pe care o fac pensionarilor, le-ar fi mai ușor să ia decizia corectă. Abia mărirea cu 10% a pensiilor ar fi un cadou otrăvit! Pentru că această majorare nu acoperă nici măcar creșterea prețurilor din septembrie 2019 în septembrie 2020.

Vine momentul când vor trebui să decidă dacă măresc pensiile conform legii. Când vor lua aceste decizii îi îndemnăm să se gândească la faptul că pensiile mărite cu 40% nu sunt doar o reparație meritată pentru seniorii noștri, dar pot fi colacul de salvare pentru multe zeci de mii de locuri de muncă!

P.S. Oare dl Cîțu s-a consultat și cu colegii lui din PNL atunci când a făcut, din nou, anunțul privind majorarea pensiilor cu 10%? Sau ne trezim că va ieși vreun consilier al premierului Orban care să ne spună că e doar o cifră a lui Florin Cîțu și că ei nici măcar nu au luat în calcul așa ceva?", se arată în mesajul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel