Majorare alocaţii. Radu Oprea: Pentru Orban şi Cîţu copiii sunt doar o cheltuială

"Guvernul nu are bani pentru copii. Mă rog, au găsit ceva cu plata în rate. Un pic acum și mai vedem noi în 2021", transmite senatorul Radu Oprea.

"Deci, pentru Orban, Cîțu, Turcan și restul găștii PNL, copiii reprezintă o cheltuială și atât. Copiii, ai căror parinți nu au bani să plătească studiile în afara țării și vacanțele în cluburi de fițe, încurcă socoteala guvernului. Nu mai rămân bani pentru investiții. Că doar asta ne anunțau de la Clubul Diplomaților: prioritatea lor sunt investițiile.

Copiii, educația lor, posibilitatea celor săraci de a merge la școală, acestea nu reprezintă investiții pentru liberali. Altfel cum ar mai rămâne România principalul furnizor al forței de muncă ieftine din Europa. Ei, liberalii, cum ar mai face bani? Ar fi un dezastru pentru actualii guvernanți cu mentalitate de stăpâni de sclavi ca acești copii sa aibă acces la educație", transmite senatorul PSD Radu Oprea.

Oprea: "Cum ar mai da ei tunuri financiare?"

"Cum ar mai da ei tunuri financiare? Cum ar mai putea restitui în avans banii pentru proprietăți, dacă ar trebui să plătească alocațiile conform legii? Dar până atunci continuă să jignească profund părinții spunând că nu plătesc alocațiile copiilor pentru că ei, parinții, i-ar bea și fuma. Orban și Turcan fără de carte să vă intre bine în cap: investițiile in copii, în educația și sănătatea lor sunt cei mai siguri bani pe care un stat îi plasează pentru viitorul lui. Toți copiii din România trebuie să aibă o șansă la existență, indiferent de veniturile părinților", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel